Band’s Best Friend / BandAid

Band’s Best Friend / BandAid er en informasjons- og rådgivningstjeneste rettet mot usignerte band og artister. Hensikten deres er etter eget utsagn å forenkle hverdagen for unge musikere gjennom å innhente, utarbeide, systematisere og formidle viktig informasjon. Det finnes allerede flere interesseorganisasjoner og nettsteder for musikere, men disse er ofte rettet mot enkeltgrupper. BBF ønsker ikke å konkurrere med disse, men heller være et supplement. Dette er den første tjenesten i sitt slag her til lands – og den er helt gratis.

Band’s Best Friend / BandAid tilbyr blant annet:

  • Gratis informasjonsmateriell.
  • Komplette bookinglister, med oversikt over alle konsertlokaler og direkte kontaktinformasjon til bookingansvarlig.
  • Ferdig utarbeidede brosjyrer, lister, kontraktsforslag og informasjonsmateriell vedrørende de fleste områder og utfordringer man møter på vei inn i musikkbransjen.
  • Informasjon og rådgivning innenfor promotering, booking, merchandise og demoinnspilling og andre musikkrelaterte områder.
  • Lister med direkte kontaktinformasjon til presseansvarlig i de viktigste mediekanalene. Og lange lister med kontaktinformasjon til andre PR-kontakter.
  • De har også utarbeidet en etterlengtet oversikt over øvingslokaler i Oslo og Akershus. Det vil i løpet av høsten 2008 bli publisert tilsvarende lister for Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim og Tromsø.

BBF jobber hovedsakelig via mail, telefon og nettet, og alle tjenestene deres drives på ideelt grunnlag. De holder til i Oslo, men tjenestene skal ikke være geografisk betinget, og de håper etter hvert å kunne åpne kontorer i flere av de større byene her til lands.

Nå har det ikke vært plagsomt mye aktivitet på hjemmesidene deres på en stund, men det er ingenting som  tyder på at prosjektet ikke fortsatt er i drift.

Reklamer

~ av Erlend Tiller den 27. oktober 2008.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: