Vær en ekstrem versjon av deg selv

Hvordan ville det være om du skapte en ‘offentlig personlighet’ du kunne leve ut og være på scenen, i studio, i media og ellers når du er ‘på’ – en person du viser til omverdenen når du er på jobb som artist? Vil du bli lagt merke til er det sjeldent nok å skrive god musikk. Det hjelper å være litt ‘over the top’ – en ekstrem utgave av deg selv. Gjenkjennbar, men på volum 11, om du skjønner hva jeg mener.

Det handler om å stå ut i mengden, å krysse grensen mellom ‘musiker’ og ‘artist’. Gi publikum noe mer enn bare god musikk, være litt entertainer, lage litt show. Tenk på noen av de store artistene der ute: Prince, Ozzy Osbourne, Madonna, David Bowie, Marilyn Manson, Björk… tror du de oppfører seg likedan hjemme som på scenen? Eller tenk på Frank Sinatra, Marilyn Monroe eller Clark Gable. Selv disse  ‘legendariske’ artistene var ganske ekstreme personligheter for sin tid.

Det er ikke annerledes her hjemme: St. Thomas, Morten Abel, Morten Harket, Kristian ‘Gaahl’ Espedal, Kristian Valen, Frode Alnæs, Ronny Le Tekrö… de menneskene vi legger merke til – og husker – er dem som er litt spesielle, som tør å skille seg ut. Våger du å være rar, sær og en så ekstrem utgave av deg selv som du klarer?

Reklamer

~ av Erlend Tiller den 12. januar 2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: